Behandlande djupgående massage med behandling av triggerpunkter och problemområden som spända axlar, stel nacke.

Massage hjälper till att minska stress, rensa ut slaggprodukter och ökar blodcirkulationen i musklerna. Boka massage på Östermalm Stockholm online hos oss.

Djupgående massage:

En djupgående “hårdare” behandlande massage med fokusering på problemområden, triggerpunkter och muskelknutor.

Djupgående Massage
25 min 550 kr
50 min 890 kr

Läs mer om fördelarna med djupmassage.

Läs mer

  Djup massage är en terapeutisk massageteknik som går djupt in i musklerna och vävnaderna för att lindra smärta, öka rörlighet och förbättra blodcirkulationen. Det finns många fördelar med djup massage, nedan är några av de viktigaste:

  1. Lindrar smärta: Djup massage kan lindra smärta orsakad av muskelspänningar, inflammation och skador. Genom att lossa spänningarna och öka blodcirkulationen i musklerna, kan djup massage minska smärta och öka rörligheten.
  2. Förbättrar blodcirkulationen: Djup massage ökar blodflödet i musklerna, vilket ger mer syre och näringsämnen till cellerna. Detta kan förbättra hälsan i musklerna och hjälpa till att minska inflammation.
  3. Minskar stress och ångest: Djup massage kan också hjälpa till att minska stress och ångest genom att öka produktionen av hormonet oxytocin, vilket hjälper till att minska stresshormonerna kortisol och adrenalin.
  4. Förbättrar sömnen: Djup massage kan hjälpa till att förbättra sömnen genom att minska stress och lindra smärta och spänningar i kroppen. Detta kan leda till bättre kvalitet på sömnen och en mer avslappnad kropp.
  5. Ökar rörligheten: Djup massage kan hjälpa till att öka rörligheten i leder och muskler genom att bryta upp bindväv och ärrvävnad som kan orsaka begränsningar i rörligheten.
  6. Förbättrar immunförsvaret: Djup massage kan också hjälpa till att förbättra immunförsvaret genom att minska stresshormoner och öka produktionen av vita blodkroppar som bekämpar sjukdomar och infektioner.

  Sammanfattningsvis kan djup massage vara en effektiv behandling för att lindra smärta, öka rörligheten och förbättra hälsan på olika sätt. Det är viktigt att söka hjälp av en utbildad massageterapeut och att informera dem om eventuella hälsoproblem eller medicinska tillstånd före behandlingen.