Professionell öronhåltagning på vår salong

Vi tar hål i öronen med Blomdahls ”medical plastic” eller titan örhängen. De är säkra för nickelallergiker och är förpackade i sterila engångsförpackningar. Vi kan även göra “dubbelhål” dvs båda hålen samtidigt. Håltagningsörhängena ska sitta i de första 6 veckorna, sen går de inte att använda mer då de är lite tjockare i stiftet än de som används normalt.

Det tar ett år innan hålen är helt läkta därför måste man ha örhängen i dygnet runt hela första året annars kan hålen växa igen. Vi rekommenderar därför att ni byter håltagningsörhängena (efter 6 veckor de bör inte sitta längre) till Blomdahls hudvänliga örhängen i medicinskt plast eller titan. De är utvecklade i samråd med hudläkare och är säkra för allergiker. Alla metaller innehåller nickel men titan är den metallen som “läcker” minst därför är den t.o.m säkrare än guld.

Vi avråder starkt från att använda örhängen i annat än medicinsk titan eller plast första året efter håltagning.

För bästa läkning ska de nytagna hålen vara torra och “luftiga”. Därför är det även viktigt att “plupparna”/låsen inte sitter för tätt emot örsnibben eftersom det då lätt samlas fukt där som försämrar läkningen. Detta gäller hela första året. Det finns bra läkringar och krokar i blomdahls sortiment i medicinsk titan och plast som man kan byta till efter de första 6 veckorna för att lättare hålla hålen torra och “luftiga”.

Öronhåltagning inkl rengöringsservetter

  • 2 st hål 459 kr
  • 1 st hål 309 kr
  • Näshåltagning 1 hål 459 kr