Färgning av fransar och bryn samt Lash Lift passar alla som vill ha snygga och välformade ögonbryn och ögonfransar!

Lashlift är en skönhetsbehandling som används för att framhäva och förbättra utseendet på dina ögonfransar. Det är ett alternativ till traditionell ögonfranspermanent och ger en naturlig, böjd look utan att behöva använda mascara eller andra ögonfransprodukter.

Färgning

  • Färgning av Fransar & Bryn inkl plock 450 kr
  • Brynfärgning & formning 320 kr
  • Färgning av ögonfransar 320 kr
  • Plockning & formning av bryn 270 kr

Lashlift

  • Lashlift 690 kr
  • Lashlift ink.fransfärg 790 kr
  • Lashlift inkl. frans och brynfärg 850 kr

Nyfiken på vad LashLift är?

Läs mer om LashLift

Lashlift innebär att en specialblandning av kemikalier appliceras på dina ögonfransar för att mjuka upp och böja dem. Sedan placeras de försiktigt på en böjningsform och en annan kemisk lösning appliceras för att sätta böjen på plats. Behandlingen tar vanligtvis mellan 45-60 minuter och ger dig en fräsch och naturlig look som varar i upp till 6-8 veckor.

En fördel med Lashlift är att det passar alla, oavsett om du har korta, långa, raka eller böjda ögonfransar. Behandlingen kan också anpassas för att passa din önskade look och ögonform. Till exempel kan du välja en mer dramatisk böjning om du vill ha en mer dramatisk look eller en subtil böjning om du föredrar en mer naturlig look.

Det finns vissa saker att tänka på efter att du har genomgått Lashlift-behandlingen. Du bör undvika att duscha eller simma i 24 timmar efter behandlingen för att säkerställa att böjen sätter sig ordentligt. Du bör också undvika att använda oljebaserade produkter runt ögonen och undvika att gnugga eller dra i ögonfransarna för att undvika att skada dem.

Sammanfattningsvis är Lashlift en populär skönhetsbehandling som ger dig en naturlig, böjd look som varar i flera veckor. Det är ett alternativ till traditionell ögonfranspermanent och passar alla typer av ögonfransar och ögonformer.